Hartelijk welkom op de website van Stam Timmerwerken.

Stam Timmerwerken werkt voor zowel  Particulieren, Bedrijven of Instellingen en verricht zeer uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van Exterieur, Interieur en Specifieke Klantenwensen.

Stam Timmerwerken is er niet alleen voor timmerwerk,  maar is ook uw bouwpartner van begin tot eind, van advies tot oplevering en alles wat daar tussenin zit. In grote lijnen betekent dit alles wat In, Op of Aan uw woning – bedrijfspand  dient te worden aangepast, uitgebreid of vernieuwd.

Hierbij kan ook gebruik gemaakt worden van een netwerk van diverse onderaannemers die allen hun vak verstaan  (de juiste man op de juiste plaats) en weten wat er speelt in de huidige markt. Voor U als klant heeft dit als groot voordeel een vast aanspreekpunt zodat U niet zelf overal achteraan moet.

Stam Timmerwerken staat voor  MAATWERK -oplossingen en gaat verder daar waar de standaard producten en/of diensten ophouden of niet te koop zijn. Hierbij wordt gebruik gemaakt van eigen machinale houtbewerkingsmachines. Er worden door Stam Timmerwerken dan ook hoge kwaliteitseisen gesteld aan de werkwijze, gebruik makend van de juiste materialen voor de juiste toepassing en het te realiseren eindproduct. Dit alles natuurlijk in goed overleg met U als opdrachtgever.

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met Stam Timmerwerken als U een idee heeft maar niet weet hoe dit te realiseren. Samen kunnen we in een onderling gesprek en opname van de situatie ter plaatse wellicht tot een juiste oplossing komen: “Er kan veel – niets is onmogelijk”.

Kortom:

  • Vakmanschap
  • Maatwerk
  • Volledige klanttevredenheid